Et fællesskab du ikke kan undvære

ER AFHOLDT, men lader denne stå, så evt medlemmer der ikke har været med, kan se hvordan wekkend var tilrettelagt, så håber vi at se jer næste gang ;) 

Facebookside: https://www.facebook.com/events/2282603932024377/

 

Beretning fra weekenden

VW-Club Fyn Weekendtræf 2019

Vejrudsigten havde vekslet mellem sol og regn i ugen op til træffet, så da campingvognen blev pakket, var der både gummistøvler og sandaler med – Pyt med det, vi skulle på weekend med en masse dejlige folk, som har -eller har en mand/kone der har stor interesse for luftkølede køretøj.

Allerede fredag ved middagstid da vi ankom til Vejlby fed Strand Camping, var folk begyndt at ankomme, og der var gang i campingpladsen.  Som eftermiddagen skred frem, kom der flere og hyggen begyndte at sprede sig rundt omkring på pladsen. Når vi gik ned af vejen, så skulle der lige gøres hold her og hold der, for manden skulle lige hilsen på, se lidt her og lidt der, eller lige høre om den dims eller ………… Det var ikke kun ham der gjorde det, det var mere reglen end undtagelsen.

Vi var en flok fra VW-Club Fyn der lå samlet bagest på campingpladsen og her ankom sidste hold ved 17-tiden. Da alle telte, campletter og campingvogne var sat op og gjort klar, gik turen til teltet med vores medbragte mad. Nogen grillede, andre købte i Ellebæks pølsevogn – som i øvrigt stod der hele weekenden – også blev der ellers hygget, grinet og snakket biler i løbet af aftenen alt imens at der ankom en lind strøm af bobler, busser, buggyer og andre luftkølede biler.
Nogle sad i det store telt, andre sad under deres egne medbragte pavilloner, nede ved bilerne på pladsen.

Lørdag morgen stod vi op til den skønneste sol – det kunne kun blive en god dag og det gjorde det.
Træffolket som havde arrangeret træffet, havde været tidligt oppe og hente morgenbrød, lave kaffe og gøre klar, så vi andre bare kunne sætte os til bordet og nyde morgenmaden.

Kl. 10.00 var ca. 50 biler klar til at køre en tur ud i det blå. En dejlig tur ud i det fynske. Vi kørte fra Vejlby fed, over Båring Mark, gennem skoven mod Vedelshave, videre langs stranden til Varbjerg strand, hvor der blev holdt pause – igen gik snakken.
Efter pausen kørte vi mod Brenderup, derfra mod Båring – op af Båring bakke som har en stigning på 42 meter over de 800 meter den er, dette svarer til en gennemsnitlig stigning på 5,3%. Vi kunne godt mærke forskel fra dagen i forvejen hvor der var campingvogn på og til nu hvor vi var uden. Sjovt at se udviklingen på vores ”gamle” biler og til de nye biler på denne bakke, her kan vi se hvor meget bilerne har udviklet sig. I de nye biler, køre vi bare op, men i de gamle biler, kan vi godt mærke at de skal arbejde.
Vi kørte igennem Båring og retur mod Vejlby fed.
Det er ikke kun os bilgale folk der nyder sådan en tur. Flere ”normale” folk stoppede op i deres gøremål eller holdt stille for at kikke eller filme den lange række af gamle biler der kom kørende. Som vi talte om, er det skønt at se folk stå og smile, vinke eller tage billeder/filme, man kan se at også de få en oplevelse af det.
Jeg er sikker på at flere bedsteforældre fik fortalt børnebørnene en røverhistorie eller to om de gode gamle dage, efter at ha’ set alle bilerne.

Efter turen blev bilerne udstillet på P-pladsen foran campingpladsen og der kom folk som beundre de gamle biler, og fik en god snak med mange af ejerne til bilerne, alt i mens blev der atter snakket på kryds og tværs, udvekslet erfaringer og drillet mellem bilejerne.
Det skulle vise sig at netop denne lørdag var årets sidste sommerdag, så alle rykkede udenfor og sad imellem bilerne, hvilket giver en helt speciel hygge.
Ellebæks pølsevogn sørgede igen for at stille sulten med pølser, og ribbenstegssandwich hos de folk som ikke selv havde medbragt mad.

Fællesspisningen lørdag aften trak en del til, så vi endte oppe på den anden side af 100 pers, igen blev der hygget på kryds og tværs. Her stod Ellebæk atter klar med lækker mad til de sultne maver.
Derefter var der amerikansk lotteri med gaver der alle var sponsorerede fra forskellige firmaer 364 stk. i alt. Nogle gik hjem med flere (mange) gaver og andre gik hjem med glæden over at have held i kærligheden i stedet 😉


Præmier for bilerne blev uddelt.
Kids choice gik til: Miro, type 1 baja

People’s choice:
1. Pladsen gik til John. Type 1 oval
2. Pladsen gik til Miro. Type 1 baja
3. Pladsen gik til Christian. Type 1
4. Pladsen gik til Henrik. Type 1
5.Pladsen gik til Tim. BuggyNogle oplevede nattens tordenvejr i vågen tilstand, andre blev vækket, men jeg tror ikke at nogen sov fra det – der var smæk på, en skøn sommerdag blev udskiftet med regn og køligere vejr. Det kunne mærkes da vi næste morgen igen stod op til et morgenbord, hvor vi igen bare kunne sætte os til, der var kommet lidt mere tøj på. Herefter blev der hilst af og sagt på gensyn.


Det store telt blev pakket ned og pakket sammen, også gik turen hjem over i regnvejr, pyt med det, det gode vejr havde været med os hele weekenden.  

Vi var fyldt op og mættet efter en dejlig weekend. En weekend hvor nye og gamle mødes – mødes om det som alle har del i, enten som ægtefælle eller som den der står med fingrene i motoren. Selvom vi ikke lige kender sidemanden i dag, så gør vi det i morgen, flere nye venskaber blev etableret.  Et fællesskab som er så fedt at opleve – også for os som måske ikke lige får sorte finger.

 
En weekend der ikke vil kunne lade sig gøre uden at der er gjort et stort stykke arbejde forud.
Stor TAK til jer, der har lavet det store arbejde, for at vi andre kan nyde det.

Jeg håber at der atter i 2021 bliver træf, og hvis der gør, så er jeg sikker på at vi ses 😊
Tina Krogh.
 Program 
Fredag:

Kl. 16 Træffet starter/ baren åbner
Kl. 18 Pølsevognen er åben og der er tændt op i grillen, så folk kan grille medbragt mad. 
Spisning og hygge i teltet resten af aftenen.


Lørdag:
Kl. 8-9.30 Morgenmad i teltet
Kl. 10 Fællescruise i Vejlby Fed/Middelfart området.
Kl. 12-17 Udstilling af bilerne på pladsen.
Kl. 13-16 Aktiviteter for børn i teltet.
Kl. 19 Spisning i teltet, Buffet er opstillet for dem der har bestilt dette. Vil man selv grille er der tændt op i grill ved teltet.
Kl. 21 Efter endt spisning vil der være præmieoverrækkelse til vinderne af udstillingen samt amerikansk lotteri

Søndag:
Kl. 8-9.30 Morgen mad i teltet. Derefter afskedskram. 
Efter kl. 11 står teltet ikke længere til vores rådighed, da dette skal pilles ned og gemmes væk for vinteren!!

 

 

 

 

Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk